Over ons

Motocaddy werd 10 jaar geleden opgericht met het doel om de allerbeste elektrische golftrolleys ter wereld te bouwen met betrekking tot kwaliteit, stijl, betrouwbaarheid en betaalbaarheid.

De afgelopen 10 jaar hebben we een solide basis opgebouwd wat betreft klant-onderzoek en met de omvang van onze investeringen in product ontwikkeling. We hebben er ook voor gezorgd dat Lithium accu’s als de meest effectieve en kosten efficiënte oplossing voor elektrische trolleys wordt gezien, tevens hebben we de keuze aan duw trolleys vergroot met bijbehorende golftassen en accessoires.

Gebaseerd op dit stevige fundament heeft ons team hard gewerkt om een winnende productlijn van elektrische en duw trolleys te maken die in combinatie met een sublieme klantenservice in meer dan 40 landen wereldwijd actief is.

Onze productlijn van dit seizoen is de meest uitgebreide tot nu toe. Dus, bent u op zoek naar een golf trolley, golf tas of accessoires, van een merk met een sterke aftersales, dan bent u bij ons op de juiste plaats.