Informatie over de Garantie

Standaard garantiebepalingen

De trolley en oplader worden geleverd met een garantie van 24 maanden, geldig vanaf de datum van aankoop. Deze garantie is inclusief productiefouten die optreden tijdens normaal gebruik. Schade veroorzaakt door een ongeval of resulterende uit misbruik of verkeerd gebruik (zie handleiding) of commercieel gebruik vallen niet onder de garantie.

Motocaddy-accu's worden door een aparte garantie gedekt (12 maanden voor loodaccu's/24 maanden voor lithiumaccu’s) en kunnen online geregistreerd worden bij Motocaddy.

De standaard Motocaddy-garantie geldt alleen voor aankopen die zijn gedaan in Nederland of België.

Als u een probleem heeft met uw trolley, accu of oplader binnen de garantieperiode, neem dan contact op met de uw Golfshop waar u de trolley heeft gekocht zodat wij het probleem zo snel mogelijk kunnen oplossen. In het geval dat u gebruik wil maken op garantie, moet u een kopie van het aankoopbewijs overleggen, bewaar het aankoopbewijs daarom altijd.

In alle andere gevallen zullen wij het defecte product op onze kosten ophalen, repareren en terugsturen. In het geval van een defecte trolley, moet deze in de originele verpakking worden opgestuurd. Valt de schade niet onder de garantiebepalingen, dan bent u verantwoordelijk voor de kosten van de koerier en administratiekosten, plus de kosten van de defecte onderdelen en gewerkte uren.

Normaal gesproken wordt het product gerepareerd, maar in het onwaarschijnlijke geval dat de trolley, accu of oplader niet gerepareerd kan worden, worden deze vervangen. Reparaties of vervangingen die gratis zijn uitgevoerd, leiden niet tot een nieuwe garantie anders dan die van de originele aankoop.

De garantie wordt aangeboden als extra service en hebben geen invloed op uw wettelijke rechten als consument.

Motocaddy-Lithiumgarantie

De accu en oplader van Motocaddy beschikken beide over een volledige garantie van 24 maanden, geldend vanaf de datum van aankoop. Als aanvulling op de standaard garantie van 24 maanden, biedt Motocaddy nu een 5-jarige beperkte garantie (3 jaar extra) op de accu (exclusief de oplader). Om in aanmerking te komen voor de beperkte garantie van 5 jaar, kunt u uw garantie nu online registreren of met behulp van de betreffende garantieregistratiekaart.

Als uw product defecten vertoont tijdens het 3de jaar na aanschaf, biedt Motocaddy u een gloednieuw product aan voor 50% van de aankoopprijs van het nieuwe product. In het 4e jaar is dat 70% van de aankoopprijs en in het 5e jaar 85% van de aankoopprijs.

Bij elk gekocht lithium product krijgt u 5-jaar garantie.

Belangrijk: Gezien de levenscyclus van de accu's, kan de accu in de jaren 3-5 slechts voor 18 holes worden gebruikt.

Deze garantie is inclusief productiefouten die optreden tijdens normaal gebruik. Schade veroorzaakt door een ongeval of resulterende uit misbruik of verkeerd of commercieel gebruik, vallen niet onder de garantie bepalingen.

Reparatie of vervanging die gratis is uitgevoerd, leiden niet tot een nieuwe garantieperiode. De garantie van de originele aankoop blijft maatgevend. De garantie wordt aangeboden als extra service en heeft geen invloed op uw wettelijke rechten als consument. We behouden ons het recht voor om een aankoopbewijs te vragen.

Op Motocaddy-lithiumaccu's zijn de standaard Motocaddy-garantie termijnen en voorwaarden van toepassing.